Om

Om Rønbjerg Open

Rønbjerg open arranges af Nordjydsk Windsurfing Klub, som er en mindre klub, der til dagligt holder til for enden af Stenholmsvej i Nørresundby. Klubben er stiftet i 1992, med det formål at udbrede windsurfing i Nordjylland. Klubben har i dag godt 100 medlemmer, bestående af både piger, drenge, mænd og kvinder. Klubbens medlemmer er alt fra nybegyndere og hyggesurfere til bølgeentusiaster og kapsejlere.

ronbjergopen_cover2015_fb5

For udvikle klubben og udbrede kendskabet til windsurfing sporten i Nordjylland, besluttede vi i 2011 at afvikle et windsurfing stævne, som både skulle være attraktivt for elite og bredden. Vi fandt den optimale lokation ved Rønbjerg Havn, hvor der er let adgang til Limfjorden og gode faciliteter på land.

Rønbjerg Open har siden langsomt vokset sig større og i 2014 besøgte 100 deltagere og deres familier stævnet. Deltagerne kommer hovedsagelig fra Danmark, men stævnet har også deltagelse fra Tyskland, Norge og Sverige. Hovedaktiviteten er stadig windsurfing, men nye aktiviteter som kitesurfing, wakeboard og Stand Up Padling er nu taget ind.

Du finder mere information om klubbens aktiviteter her:

Hjemmeside: www.nwk.dk

Facebook: Nordjydsk Windsurfing Klub

Facebook: NWK Chatten